A PhD, is that for me? 2024

Denk je na over je toekomst? Wil je je wiskundige kennis toepassen in een bedrijf, of eerst verder leren door te promoveren?

Met dit eendaagse evenement voor studenten in zowel theoretische als toegepaste wiskunde willen we de voordelen van het doen van een PhD laten zien om studenten te helpen bij het maken van hun keuze of ze al dan niet een PhD willen aanvragen. We hebben sprekers uitgenodigd uit veel verschillende gebieden van de wiskunde binnen de academische wereld en het bedrijfsleven.

Wanneer: 2 Februari 2024, ±10.00h – 18.00h

Waar: Koninsbergergebouw, Universiteit Utrecht

Doelgroep: masterstudenten wiskunde die studeren aan een universiteit in Nederland. Vooral vrouwen en studenten uit minderheidsgroepen in de wiskunde worden aangemoedigd om mee te doen. Als we genoeg plaatsen hebben, komen (3e jaars) bachelorstudenten ook in aanmerking.

Registratie: aanmelden voor het evenement voor 13 Januari  2024 via het registratie formulier : https://tilburgss.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_839QjPA5QYGLOXs

Alle informatie: https://platformwiskunde.nl/a-phd-is-that-for-me/

Reacties zijn gesloten.