2022 UPS George D. Smith Prize

De faculteit Mathematics and Computer Science van de TU/e heeft de 2022 UPS George D. Smith Prize gekregen voor haar masteropleiding Industrial and Applied Mathematics (IAM). De prestigieuze prijs wordt uitgereikt door INFORMS, de belangrijkste internationale vereniging voor professionals in dit vakgebied, en is een erkenning voor de bijzondere kwaliteit van de master, die studenten opleidt tot experts in de besliskunde.

Bij de bekendmaking van de prijs prees INFORMS IAM voor “zijn ongeĂ«venaarde inspanningen om de volgende generatie van leiders op het gebied van besliskunde op te leiden. Hun niet aflatende werk heeft ongetwijfeld bijgedragen aan het versterken van de banden tussen de academische wereld en het bedrijfsleven.”

De prijs werd maandag 4 april uitgereikt aan professor Maria Vlasiou en IAM-alumna Anke Simons tijdens een ceremonie op de jaarlijkse INFORMS Business Analytics-conferentie in Houston, Texas.
Klik hier voor alle informatie.

Van links naar rechts: Radhika Kulkarni, President of INFORMS, Ranganath Nuggehalli, Principal Scientist at UPS,  Maria Vlasiou, Anke Simons,, Elena Gerstmann, Executive Director of INFORMS.

Reacties zijn gesloten.