2021 WERELDWIJDE ONLINE VIERING INTERNATIONALE DAG VAN DE WISKUNDE

De live viering van de Internationale Dag van de Wiskunde zal op deze website (https://www.idm314.org/launch-2021.html) plaatsvinden, en iedereen is uitgenodigd! Gedurende de 48 uur van de viering (vanaf de start als 14 maart begint in Oceanië) zullen we livebloggen over foto’s en video’s van IDM-evenementen wereldwijd, posters, aankondigingen en meer. Doe mee op 14 maart door te posten op Facebook, Twitter en Instagram met de hashtag #idm314 en de officiële IDM account te taggen.

LIVE LEZINGEN MET GASTSPREKERS

Het hoofdevenement van onze onlineviering wordt een reeks korte lezingen voor een algemeen publiek over wiskunde en hoe wiskunde de wereld beter kan maken. Er zullen sessies zijn in drie verschillende talen: Engels, Frans en Spaans. Alle lezingen zullen via bovenstaande site worden gestreamd, volledig gratis en zonder dat je je hoeft aan te melden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.